Viata …

  Cand ti se ia totul, tot despre ceea ce crezi tu ca te-ar face fericit , cand mori –  renunti la tine –  agonizand la vederea faptului ca nu mai ai putere si motiv sa traiesti conform planurilor si dorintelor tale , atunci e momentul prielnic , poate singurul moment, in care e posibil sa renasti , sa intelegi ca Dumnezeu e in masura, singurul in masura , singurul care vrea si poate – daca si tu alegi, sa iti dea ,  in EL , intregirea , implinirea , linistea , viata adevarata.

Pana mai are prioritate si gust a fericire investitia in , alergarea dupa si obtinerea unor lucruri ale vietii acesteia  , pana mai pastrezi speranta obtinerii fericirii in felul tau propriu si din lucruri marunte … vointa te va duce  intr-acolo din nou si din nou , nicidecum in alta directie . Ajungi astfel sa te multumesti cu putin , cu fake-uri nefericite ale fericirii . Finalitatea fiecarei alergari cautande de acest fel , vei constata  ca e doar …  inca o sageata in inima , dezamagire.

Daca  iti ridici privirile spre EL te luminezi …  te luminezi de bucurie !!!

Inviere ! Renasti in EL , te regasesti cu bucurie  mort fata de vechea alergare . Ai trecut prin moarte si asta a durut ! Insa te uiti cu recunostinta bucuroasa inapoi , cu incredere noua inainte , constati ca toate toate toate au avut sens si rost pentru a te conduce prin moarte la viata : Viata adevarata , viata ta , posibil a fi innoita , improspatata , infrumusetata continuu intr-un mod nedorit si strain pana acum tie si totusi atat de potrivit cu tine!

Aici , prin si dupa moarte , incepe viata adevarata , fericirea neegalabila in EL , increderea iubitoare , bucuroasa , linistita, in EL care e prietenul tau suveran si iubitor… un prieten care nu te va lipsi niciodata de EL insusi si de nici un bine , asa incat finalitatea sa fie , pentru tine ,  odihnitoarea si datatoarea de viata asemanare cu EL.

Sa fi ca EL pentru ca esti din EL … fericitul Dumnezeu!  Sa fi ca EL : un om care , bucurandu-se si multumitor fiind pentru viata primita , gustand dulceata prieteniei Lui sigure , traieste cu adevarat IN El  luand parte si facand parte in jur de iubire , bunatate si lumina fericirii cunoasterii Lui.

Si … de dragul cunoasterii Lui , a celui ce constati ca te intregeste in EL , de dragul pastrarii dulcii si implinitoarei Lui prietenii, vei dori bucuros , clipa cu clipa , sa traiesti , sa lucrezi potrivit cu adevarul eliberator, mereu proaspat , innoitor , descoperit  in EL , despre EL si… despre tine.   Vei considera toate lucrurile un nimic fata de pretul nespus de mare al cunoasterii Lui.

Esti intregit … si fericit sa stii ca esti si cresti spre ceea ce trebuie sa fi. Traind asta : viata , intregirea din tine , primite in EL , astea ating in jur si …  “expunerea” ta poate  fi o sansa in plus pentru cei in mijlocul carora esti ca, de Dumnezeu condusi, prin moartea lor , sa ajunga la invierea , intregirea  lor , sa prinda gust de … propria lor viata IN EL.

One response to this post.

  1. Posted by Ana Stafford on noiembrie 20, 2011 at 10:43 pm

    Ahhh, ce proaspete imi sunt toate … inca simt mirosul si gustul pamantului :-))) Il iubesc mult pentru viata pe care mi-a daruit-o in El!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu